Oerham / Spaakham BBQ sessie teaser

Afgelopen weekend een korte grill sessie gehad waar we twee heerlijke oerhammetjes van Beef Exclusief hebben geslow cooked en lichtjes gerookt op kersenhout. De hammetjes heb ik ingewreven met een snelle basic dry rub van onder andere peper, zout, djinten, paprika en ketoembar.


Verder stonden er nog pimento cheese bacon burgers op het menu. Ik ben afgelopen jaar in New York fan geworden van Pimento kaas. Het is namelijk een geniaal concept: een smaakvolle saus en smeltkaas in één :-). Hieronder in ieder geval alvast de teaser voor de video met het eindresultaat van de hammetjes. Ik hoop het editen van de volledige video voor komend weekend af te hebben..

Oerham / spaakham met alleen de dry rub
Oerham / spaakham met alleen de dry rub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *